1 maand proberen Levering over de hele wereld Klanten beoordelen ons met een 9.2 Niet goed, Geld terug
0
Winkelwagen

18 jaar communicatieadviseur

Na 18 jaar, 7 maanden en 23 dagen is nu het moment gekomen waarbij ik definitief stop als freelance communicatieadviseur.  Veel ‘oud-collega’s’ weten dat ik al sinds 2011 actief ben met de Wigli; een stoel om actief op te zitten. Na een wat langzame start midden in de ‘vorige’ crisis krijgt Wigli steeds meer de wind in de rug.  Het actief zitten op kantoor krijgt steeds meer aandacht. Ook op scholen wint actief zitten terrein omdat kinderen met concentratieproblemen zich beter kunnen focussen door te bewegen en daardoor ook betere resultaten boeken. (deze week nog een onderwijsdebat over actief zitten!) 

Voor mij is dit steeds meer bewijs dat ik in 2011 met Aad van Dommelen de juiste keuze heb gemaakt om de Wigli verder te ontwikkelen. 
Nu wil ik mijn volle aandacht richten op dit mooie product, nieuwe stoelen blijven ontwikkelen met gepassioneerde professionals (Aad van Dommelen, Quinten de Meyere, ACPI, Gerard Kentie) die mij in de laatste jaren hebben bijgestaan en vooral doorgaan om het actief zitten verder te verspreiden. 
Dank aan alle mensen waarmee ik samengewerkt heb bij ABN AMRO, Centraal Beheer, Achmea, Aveleijn, de Noorderbrug en nog veel meer. Ook dank aan alle communicatiegenoten bij De Communicatiewinkel. Mijn Linkedin-profiel pas ik aan. Ik haal het label communicatieadviseur eraf en ben dus ook niet meer ‘beschikbaar’. Maar voor een mooie stoel om actief op te zitten op kantoor, mag je me altijd bellen ;-)  
 

  Alphons Hesselmann         Reacties (1)

Reacties (1)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties