GDPR Cookie Consent by FreePrivacyPolicy
1 maand proberen Levering over de hele wereld Klanten beoordelen ons met een 9.2 Niet goed, Geld terug
0
Winkelwagen
1 maand proberen Levering over de hele wereld Klanten beoordelen ons met een 9.2 Niet goed, Geld terug
Wigli T1 universele tablet standaard
1 Reviews | Review toevoegen

De T1 universele tablet standaard is de makkelijkste manier om je tablet rechtop te gebruiken. Geschikt voor de meeste tablets en e-readers w.o. alle typen iPad, iPad mini en iPhone.

Verwachte levertijd

2 werkdagen

€ 18,75 *
Prijs per stuk

Voorraad : 66

Aantal: 
Bestellen

Designer: Aad van Dommelen

De T1 universele tablet standaard is de makkelijkste manier om je tablet rechtop te gebruiken. Stevig genoeg om niet om te vallen bij aanraken, compact genoeg voor onderweg. 
Geschikt voor de meeste tablets en e-readers w.o. alle typen iPad, iPad mini en iPhone. De camera en de knop van de iPad blijven vrij hoe je de tablet ook draait.

De T1 is een duurzaam product van massief eiken, licht geolied. 
l x b x h: 98 x 125 x 29 mm

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Constant Coolsma - 25-07-2014 01:34

Sedert ik de iPad standaard van Wigli tot mijn beschikking heb, merk ik dat ik de iPad vaker gebruik. De kleine houten standaard vraagt met zijn zeer beperkte voetafdruk weinig plaats en maakt het gemakkelijker de iPad op vele plaatsen rechtop te gebruiken. Met name komt de iPad me nu vaker van pas als een soort extra monitor naast mijn Mac. Soms wil ik op de Mac iets doen waarvoor ik een handleiding nodig heb die ik op internet moet raadplegen. Ik roep die nu op de iPad op en hoef op de Mac niet telkens even op een ander scherm te ‘spieken’.
Doordat de iPad in de standaard bijna rechtop staat, neemt hij weinig ruimte in en is hij in veel gevallen gemakkelijker af te lezen, niet alleen naast de Mac, maar ook bijvoorbeeld op de ontbijttafel of in atelier of keuken.