0
Winkelwagen

Sta-tafels van #Homeoffice bij Wigli

Sta-tafels van #Homeoffice bij Wigli
Steeds meer mensen richten thuis een werkplek in. Logisch want door het vele thuiswerken is het fijn om een vaste plek in het huis te hebben waar je kunt werken.  Maar je wilt niet een compleet kantoor in je huiskamer. Een mooie werktafel die ook gezien mag worden als je niet werkt is dan wel zo prettig.

Wigli biedt nu naast onze eigen wiebelkrukken ook zit-statafels van het merk #Homeoffice. Dit nieuwe Nederlandse merk biedt tal van tafels met werkbladen die goed in een huiselijk interieur passen. Door duurzame materialen te gebruiken in de werkbladen zoals Bamboe en Eurolight weet #Homeoffice de footprint van de fraai vormgegeven tafels tot een minimum te beperken. Voor het werkblad kan er gekozen worden uit drie verschillende materialen en een veelheid aan kleuren. Ook de grootte van het werkblad is naar wens aan te passen

De zit-sta-tafels van #Homeoffice zijn allemaal elektrisch in hoogte verstelbaar. De electromotoren zijn fraai weggewerkt in het onderstel. Een bediening met geheugenfunctie maakt het bovendien eenvoudig te tafel te delen met huisgenoten. Het topmodel van #Homeoffice, de Integrated, kan aan de muur worden opgehangen. Na gedane arbeid kan het werkblad opgeklapt worden, waardoor de werkplek volkomen aan het zicht onttrokken wordt. Zo wordt werken en leven in een ruimte gemakkelijker te combineren.

Wigli is erg verheugd met deze samenwerking. Zowel de producten van #Homeoffice als die van Wigli worden in Nederland ontwikkeld en vervaardigd. En beiden houden we van het gebruik van mooie natuurlijke materialen. Daarom passen de tafels en #Homeoffic een de krukken van Wigli zo goed bij elkaar.


 
    21-02-2021 10:22     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.