0
Winkelwagen

Zit-sta-stoel Jasper

Zit-sta-stoel Jasper
0 Reviews | Review toevoegen

Zit-sta stoel met een wiebelende zitting. Geschikt voor kinderen in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. In hoogte instelbaar vanaf 44 cm tot en met 68 cm.

Verwachte levertijd

3

€ 257,73 *
Prijs per stuk

Voorraad : 19

Aantal: 
Bestellen
Dit zit-sta-stoel Jasper is een ideale wiebelkruk voor het basis en voortgezet onderwijs. Met deze wiebelkruk kunnen kinderen vanaf 8 jaar werken aan verhoogde tafels of zit-sta tafels. Op de Wigli Jasper kunnen kinderen vrij bewegen. Beweeglijke kinderen kunnen zo hun bewegingsonrust kwijt waardoor zij zich beter kunnen concentreren. Daarnaast biedt de afwisseling tussen zitten en staan veel gezondheidsvoordelen. Door meer te bewegen verbetert de stofwisseling en wordt de kans op diabetes en hart- en vaatziekten verkleind. 

De zitting van de Wigli Jasper is gemonteerd op een rubber gewricht waardoor de zitting alle kanten op kan kantelen, terwijl het onderstel stil blijft staan. Hierdoor blijft de afstand tussen de tafel en het lichaam gelijk terwijl men wiebelt. 

 
Zithoek zithoek kantelt met zithouding
Mechaniek Rubber gewricht
Materiaal Zitting Polyurethaan 
Kleur zitting Blauw, rood groen
Kleur onderstel Zwart gepoedercoat                               
zit-sta hoogten 44 cm tot en met 68 cm
gewicht 13,4 kg
geschikt voor kinderen vanaf een lengte van 1.35 tot en met 1.95 meter

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.