0
Winkelwagen

Niet goed. Geld terug


De Wigli is een degelijk product dat je helpt om rugklachten te voorkomen of om bestaande rugklachten te doen afnemen. Door de kantelende zitting krijg je meer beweging in de onderrug en bouw je spierkracht op.Daarmee is het zitten op een Wigli voor veel mensen een heel andere ervaring dan ze gewend zijn. Bouw het daarom in het begin rustig op en wissel af met een andere stoel.Als je er tóch niet aan kunt wennen, bieden we je de gelegenheid de Wigli binnen 1 maand te retourneren. Als je de Wigli binnen deze periode onbeschadigd retourneert, krijg je gewoon je geld terug!

Hoe werkt het?

Bewaar de doos en het verpakkingsmateriaal goed. Je kunt dit gebruiken om de Wigli weer goed in te pakken voor zijn terugreis. Download het retourformulier en stuur dat ingevuld naar ons toe, per post of per e-mail (info@wigli.nl). Als we de Wigli onbeschadigd ontvangen, maken we binnen twee weken het geld over naar uw rekening.
Deze aanbieding geldt uitsluitend voor aankopen via deze site en is niet van toepassing in combinatie met andere aanbiedingen.