0
Winkelwagen

Actief zitten op een wiebelkruk

Bewegen op kantoor, Ergodynamische kruk, wiebelkruk Op een wiebelkruk of balanskruk van Wigli gebruik je voort­durend de spieren in je buik en je onder­rug waar­door je ze sterker maakt en je rug soepel blijft. Dat is de beste ma­nier om rug­klachten te voorkomen.

Ergonomische bureaustoelen

De meeste ergono­mische bureaustoelen richten zich op ‘de ideale houding’. Maar het is niet goed om de hele dag in één statische houding te zitten. Zoals fysio­therapeu­ten zeggen: de ideale houding is de volgende houding! Op een ergodynamische wiebelkruk van Wigli blijf je de hele dag in beweging en dat is goed voor je rug en je conditie

De ergodynamiek van Wigli

De zitting van Wigli is uiterst flexibel. Op een Wigli wiebelkruk houd je jezelf op een natuur­lijke manier in balans, gebrui­kmakend van de spieren in je onderrug. Zo voor­kom je dat je te lang in dezelfde houding zit. Je traint je spieren tijdens het zitten en houdt je wervel­kolom soepel.
 

Een Wigli werkt

En dat merk je. Omdat je ze opeens meer gaat gebruiken kan het gebeuren dat je in het begin je spieren gaat voelen. Wissel daarom de eerste tijd af met een andere stoel. Daarna kan je zonder bezwaar langere tijd achter­een op een Wigli zitten.