0
Winkelwagen

Zit-sta-stoel Jasper

Zit-sta-stoel Jasper Zit -sta stoel Sitz-Steh-Stuhl standing chair Jasper chaise debout
Zit-sta-stoel Jasper Zit -sta stoel Sitz-Steh-Stuhl standing chair Jasper chaise debout
Zit-sta-stoel Jasper
1 Review | Review toevoegen
Zit-sta stoel met een wiebelende zitting. Geschikt voor kinderen in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. In hoogte instelbaar vanaf 44 cm tot en met 68 cm.

Verwachte levertijd

3 dagen

€ 379,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op de Wigli Jasper kunnen kinderen vrij bewegen. Beweeglijke kinderen kunnen zo hun bewegingsonrust kwijt waardoor zij zich beter kunnen concentreren. Daarnaast biedt de afwisseling tussen zitten en staan veel gezondheidsvoordelen. Door meer te bewegen verbetert de stofwisseling en wordt de kans op diabetes en hart- en vaatziekten verkleind.

Deze zit-sta-stoel Jasper is een ideale wiebelkruk voor het basis en voortgezet onderwijs. Met deze wiebelkruk kunnen kinderen vanaf 8 jaar werken aan verhoogde tafels of zit-sta tafels.  

De zitting van de Wigli Jasper is gemonteerd op een rubber gewricht waardoor de zitting alle kanten op kan kantelen, terwijl het onderstel stil blijft staan. Hierdoor blijft de afstand tussen de tafel en het lichaam gelijk terwijl men wiebelt. 

 
Zithoek Zithoek kantelt met zithouding
Mechaniek Rubber gewricht
Materiaal Zitting Polyurethaan 
Kleur zitting Blauw, rood groen
Kleur onderstel Zwart gepoedercoat                               
zit-sta hoogten 44 cm tot en met 68 cm
gewicht 13,4 kg
geschikt voor kinderen vanaf een lengte van 1.35 tot en met 1.95 meter

Sorteren op:

Review toevoegen
Benthem - 03-11-2023 22:29

Ik was op zoek naar een wiebelkruk voor op mijn werk i.v.m. rugklachten. Na een aantal krukken geprobeerd te hebben, waaronder een zadelkruk en de Stit, is deze kruk voor mij het beste eruit gekomen.
Deze wiebelkruk doet wat een wiebelkruk voor mij moet doen: wiebelen. Je kunt op deze kruk niet stilzitten, maar je moet constant kleine correcties maken waardoor je een actieve zithouding hebt. Het zitgedeelte is ook dusdanig beweeglijk dat je zelf bewust je rug en bekken extra in beweging brengen. Ik heb voor de Jasper gekozen omdat deze ook in hoogte verstelbaar is tot stahoogte. Het zitgedeelte van deze stoel is ook prettiger dan je in eerste instantie zou denken aangezien het zitgedeelte 'niet veel meer is' dan een schijf. De schijf voelt als een soort stevig foam en voelt voor mij absoluut niet hard aan. Ook collega's van mij hebben de kruk geprobeerd en waren positief verrast over het zitgedeelte. Als je op zoek bent naar een wiebelkruk is deze kruk op z'n minst het proberen waard.