0
Winkelwagen

 
Wat is een ergonomische balanskruk?

Een ergonomische balanskruk is de ideale manier om rugpijn en andere lichamelijke klachten te voorkomen. Wat een balanskruk precies is? Dat leggen wij je graag uit. Een balanskruk (of wiebelkruk) is namelijk een kruk met een zwenkpunt onder de zitting. Dit zwenkpunt zorgt er voor dat jij kleine bewegingen moet maken om in balans te blijven. Door constant de balans te hervinden, zit je nooit echt stil. Hoewel dit misschien wat vermoeiend klinkt, is dit juist een perfecte manier om te zitten. Voor je lijf en leden is het namelijk het beste om veel te bewegen. De bewegingen maak je bovendien ongemerkt, waardoor jij je gewoon op je werk kunt concentreren.

Voor wie is een balanskruk ergonomisch geschikt?

Een balanskruk ergonomisch is geschikt voor iedereen die rugklachten heeft of wilt voorkomen. Zowel op je thuiswerkplek als op kantoor is het aan te raden om een wiebelkruk te plaatsen. Bij Wigli koop je een balanskruk die perfect past bij jouw inrichting en stijl. Je vindt in ons assortiment bovendien direct wiebelkrukken voor kids. Deze krukken zijn ideaal als jouw kind veel achter zijn bureau zit voor school of als je kind niet graag stilzit. Door de kleine bewegingen kunnen veel kinderen zich een stuk beter concentreren op hun huiswerk.

Koop direct een ergonomische kruk balans!

Bij Wigli koop je direct een ergonomische kruk balans. Wij bieden jou de mogelijkheid om de kruk één maand uit te testen. Ben je niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug. Wil je meer weten over ons en onze producten? Kijk dan rustig verder op de website of lees ervaringen van klanten die jou zijn voorgegaan. We weten zeker dat je enthousiast wordt. Mocht je vragen hebben of graag advies willen van onze experts, neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons team via de e-mail, telefoon of social media.