0
Winkelwagen

Ergonomische kruk voor jong en oud

Bij Wigli hebben we een belangrijk doel. Wij streven er namelijk naar om jou nooit stil te laten zitten. Dit doel hebben we bedacht omdat stilzitten eigenlijk helemaal niet zo goed is voor je lijf en leden. Zeker als je een zittend beroep hebt of studeert, zit je vaak veel te lang stil in één houding. Op de lange termijn kan dit zorgen voor verschillende gezondheidsklachten, waaronder rugpijn. Zonde, want eigenlijk is dit probleem makkelijk te voorkomen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van onze super praktische ergonomische kruk. Met deze kruk maak je constant kleine bewegingen waardoor je buik- en rugspieren aangespannen worden.

Ergonomische kruk kantoor

Een ergonomische kruk kantoor is een echte musthave voor een fijne werkplek. In onze webshop koop je een wiebelkruk die hip, comfortabel en super fijn in gebruik is. Met deze kruk zijn lange werkdagen geen uitdaging meer! Uiteraard koop je de kruk in jouw favoriete kleur en design. Match de kruk eventueel met een bijpassende zit-sta tafel. Dit is een praktisch meubelstuk dat jou de mogelijkheid geeft om in veel verschillende houdingen te werken. Rugpijn en andere lichamelijke klachten worden hierdoor voorkomen. Heb je al last van rugpijn? Dan kan de kruk helpen om je klachten te verlichten of te verhelpen.

Ergonomische kruk school

Een andere bestseller uit onze webshop is de ergonomische kruk school. Deze kruk is speciaal ontworpen voor actieve kids die niet graag stilzitten. Doordat ze op deze kruk lekker kunnen wiebelen, kunnen ze zich vaak beter concentreren. Hier profiteert niet alleen het kind van maar ook de rest van de klas. De wiebelstoel voor kids kan eventueel uitgebreid worden met een study buddy. Wil je meer weten over onze producten of onze visie? Neem dan een kijkje op onze website of neem direct contact met ons op. Je bereikt ons team via de e-mail, telefoon of social media. Graag tot snel!