0
Winkelwagen

Wigli presenteert de balanskruk

De perfecte zithouding? Die bestaat niet! Voor je lijf en leden is het namelijk veel beter om constant in beweging te blijven. Te lang in één houding zitten kan leiden tot lichamelijke klachten. Doordat je spieren verslappen ontstaat er bijvoorbeeld rugpijn of schouderpijn. Bij Wigli hebben we gelukkig de ideale oplossing bedacht voor iedereen die voor zijn werk of studie toch veel moet zitten. Wij presenteren namelijk vol trots de balanskruk. Op deze kruk maak je ongemerkt kleine bewegingen waardoor je spieren zich aanspannen. Het resultaat is dat rugpijn wordt voorkomen én jij je dag een stuk actiever doorkomt.
 

Ergonomische stoel of balanskruk kantoor

Een veelgestelde vraag die wij krijgen is “wat is beter: een ergonomische bureaustoel of een balanskruk voor op kantoor?”. Ons antwoord hierop is simpel. Een balanskruk kantoor is wat ons betreft een betere keuze omdat het rugpijn voorkomt door je in beweging te houden. Dit is een natuurlijke en super effectieve manier om klachten te voorkomen. Een ergonomische stoel is vooral ontworpen om jou steun te bieden. Je zit hierdoor prinsheerlijk en zult wellicht minder last hebben van rugpijn maar je zult met de ergonomische stoel niet het échte probleem aanpakken: namelijk het feit dat je te veel stil zit.

Balanskruk school voor leerkrachten en kids

De balanskruk is natuurlijk niet alleen voor op kantoor een uitkomst, ook voor scholen en andere bedrijven is de kruk een absolute aanrader. In ons assortiment vind je tevens een balanskruk school speciaal voor kinderen. Deze kruk is ontworpen om onrustige kids die niet graag stilzitten de mogelijkheid te geven om lekker te wiebelen. De kinderen kunnen zich hierdoor beter concentreren en zullen beter presteren. Ben je benieuwd naar ons aanbod of wil je direct een balanskruk bestellen? Neem dan een kijkje op onze website. Uiteraard kun je ons ook e-mailen, bellen of benaderen via social media als je een vraag hebt.