0
Winkelwagen

Op zoek naar een ergonomische werkkruk?

Ben je op zoek naar een ergonomische werkkruk? Een kruk die niet alleen steun biedt maar ook bijdraagt aan een gezonde en actieve levensstijl? Maak dan kennis met de wiebelkruk van Wigli. De wiebelkruk zorgt er voor dat je constant, kleine bewegingen maakt. Deze bewegingen zorgen er voor dat je buik- en rugspieren automatisch aangespannen worden. Hierdoor blijven je lijf en leden actief, zelfs als je van 9 tot 5 op kantoor zit. De wiebelkruk helpt bovendien om rugklachten en andere ellende die door te lang stilzitten ontstaat te voorkomen!

Hippe en comfortabele ergonomische werkkrukken

In onze webshop vind je hippe en comfortabele ergonomische werkkrukken. Je kiest altijd de werkkruk uit die het beste past bij jouw stijl en interieur. De krukken zijn bovendien verstelbaar waardoor ze erg comfortabel zitten. Veel mensen verkiezen de wiebelkrukken dan ook boven de traditionele ergonomische bureaustoelen. Deze bureaustoelen bieden namelijk wel steun maar pakken het echte probleem (te lang stilzitten in één houding) niet aan. Je kunt de wiebelkrukken gebruiken bij je eigen bureau of direct een zit-sta bureau scoren in onze webshop. Met de zit-sta bureaus creëer je binnen no time een ergonomische en fijne werkplek!

Ergonomische werkkruk kopen bij Wigli

Een ergonomische werkkruk kopen bij Wigli kent veel voordelen. Zo verzenden wij snel én over de hele wereld. Daarnaast werken we met een “niet goed, geld terug” principe. Je mag de kruk in alle rust een maand lang uitproberen. Ben je niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug. Tot slot vind je in ons snelgroeiende assortiment nog veel meer musthaves voor een ergonomische werk- en studeerplek voor jong en oud. Bekijk bijvoorbeeld meteen onze wiebelkrukken voor kids. Deze krukken zijn een uitkomst voor alle kids die niet van stilzitten houden!