0
Winkelwagen

Span je spieren aan met de wiebelstoel

Dag in dag uit stilzitten is geen goed idee. Je lijf en leden hebben namelijk voldoende beweging nodig. Te weinig beweging kan bijvoorbeeld leiden tot rugklachten, stress en overgewicht. Daarnaast vinden veel mensen het lastig om zich te concentreren als ze de hele tijd in één houding stil moeten zitten. Ben jij op zoek naar de ideale oplossing voor dit probleem? Maak dan kennis met de wiebelstoel van Wigli. Onze wiebelstoelen zijn speciaal ontworpen om jouw spieren constant (ongemerkt) te laten aanspannen. Door de bewegingen die je hierdoor maakt voorkom je rugklachten en ben je zelfs tijdens het werken actief bezig.

Ergonomische wiebelstoelen voor jong en oud

In onze webshop vind je ergonomische wiebelstoelen voor jong en oud. Door de strakke designs passen de wiebelkrukken bij elk interieur. Daarnaast vind je in ons assortiment wiebelkrukken speciaal voor kinderen. Niet alleen volwassenen hebben baat bij de bewegingen die je ongemerkt maakt, ook voor kinderen is dit zeer nuttig. Zo kunnen veel kinderen zich beter concentreren als ze niet zo stil hoeven te zitten. Bovendien willen we ook bij jonge kinderen een verkeerde zithouding en lichamelijke klachten voorkomen door ze de uitdagende en leuke zitvorm te bieden.

Wiebelstoel kopen bij Wigli

Bij Wigli kun je een wiebelstoel kopen én een maand lang uittesten. Ben je niet tevreden? Stuur de wiebelstoel dan terug en krijg ook je geld weer netjes terug. Een betere manier om kennis te maken met onze producten is er niet! We raden je bovendien aan om een kijkje te nemen op onze website. Hier lees je meer over ons en onze overige producten zoals een zit-sta tafel. Deze super flexibele tafel is (samen met de wiebelstoel) onmisbaar op je kantoor. Heb je een vraag of wil je hulp bij het plaatsen van een bestelling? Bel of e-mail dan met onze klantenservice. Wij staan klaar om je te helpen!